Politica de confidentialitate

Fibonacci Printing Solutions SRL, operator www.f3dprint.ro.

Fiboncci Printing Solutions SRL respecta si protejeaza pe cat mai bine posibil dreptul la confidentialitate al fiecarui client. Transmiterea informatiilor prin intermediul internetului reprezinta baza serviciilor noastre. Prin urmare, mentinerea increderii clientilor care ne transmit aceste informatii este unul din targeturile noastre principale.

01. Ce tip de date strange Fibonacci Printing Solutions SRL si in ce scopuri?

Fibonacci Printing Solutions nu stocheaza niciun fel de date de identificare/informatii despre o persoana anume, cu exceptia celor oferite cu buna stiinta de client in vederea efectuarii comenzii sale.

Informatii necesare dupa caz:
– nume companie/persoana fizica;
– adresa;
– telefon;
– e-mail;
– informatii si intrebari legate de serviciile noastre;
– fisiere trimise catre printare 3D.

Conform prevederilor legii nr. 677/2001, toate datele si informatiile obtinute prin intermediul www.f3dprint.ro (informatii oferite in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ului nostru: adresa e-mail, adresa livrare comanda, telefon etc.), prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact nu vor fi transmise unor terte persoane, ci pastrate exclusiv pe serverul nostru in scopul pentru care au fost introduse: procesarea si livrarea comenzilor.

02. Informatii privind copyrightul asupra fisierelor trimise spre printare

Toti clientii care trimit catre Fibonacci Printing Solutions o imagine, desen sau design („modelul 3d”) garanteaza ca sunt autorii fisierului respectiv sau au dreptul de a-l folosi/modifica fara a incalca drepturile de copyright ale autorilor de drept prin trimiterea sa catre Fibonacci Printing Solutions. Clientul in cauza se obliga sa dezvinovateasca/despagubeasca Fibonacci Printing Solutions in fata oricaror pretentii venite din partea tertilor. Clientul va pastra dreptul de proprietate asupra modelului trimis. Clientul va acorda companiei noastre dreptul de licenta pentru o singura folosire a modelului si doar in scopul efectuarii comenzii. Imagini reprezentand obiectul in forma sa printata vor fi publicate in portofoliul Fibonacci Printing Solutions doar cu acordul clientului.

La cerere se poate semna si un contract de confidentialitate .

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda, daca aceasta pare sa incalce drepturile de proprietate intelectuala ale unor terte persoane.

03. Modificarea politicii de confidentialitate

Fibonacci Printing Solutions isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului www.f3dprint.ro, implicit, al politicii de confidentialitate. Orice modificari aduse politicii de confidentialitate vor fi publicate in aceasta pagina.
Pentru orice alta intrebare legata de confidentialitatea clientilor, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact .