Termene si conditii

Termenele si conditiile expuse mai jos reprezinta un acord legal intre dumneavoastra, persoana fizica/juridica, si Fibonacci Printing Solutions SRL, companie privata, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2209/2017, C.U.I. 37839240, avand sediul in Municipiul Constanta, Strada Bujorului, nr.19A, Camera 10, Judetul Constanta, cu punctul de lucru in Bucuresti, Sector 2, Strada Vasile Lascar nr. 5-7, etajul 1, camera 34. Termenele si conditiile expuse guverneaza folosirea serviciilor noastre de modelare digitala si printare 3D si folosirea paginii web „http://www.f3dprint.ro” .

Utilizand site-ul www.f3dprint.ro, luati la cunostinta ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu respectarea acestor Termene si Conditii si a tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. Pe langa acesti termene si conditii, orice alte intelegeri intre dumneavoastra si Fibonacci Printing Solutions SRL anterioare confirmarii comenzii se vor aplica. Acolo unde exista neclaritati intre termenele intelegerii verbale si cei expusi mai jos, cei din urma au prioritate.

Termene servicii

Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie sa aveti peste 18 ani. Daca aveti sub 18 ani, este necesara implicarea unui parinte sau tutore in procesul de comanda.

Fibonacci Printing Solutions va ofera prin intermediul www.f3dprint.ro posibilitatea de a uploada un fisier digital pe site-ul nostru si de a primi o oferta de pret pentru manufacturarea aditiva a obiectului fizic pe care acest fisier il reprezinta.

In urma primirii unei cotatii de pret din partea noastra pentru modelul 3D, puteti plasa o comanda pentru productie. In functie de tarifele practicate, vom printa obiectul cu materialul ales din lista disponibila pe site – si apoi il putem trimite prin intermediul unui curier.

Obiectele printate de Fibonacci Printing Solutions pot fi folosite in principal cu scop decorativ, pentru prototipare rapida, prezentari, ca matrite etc. si nu cu scop utilitar sau functional. Fibonacci Printing Solutions nu poate fi considerata responsabila pentru consecintele inerente asupra fiecarui client in parte, cum ar fi reactii alergice la materialele utilizate pentru fabricarea modelului sau cazul in care modelul 3d personalizat primit de la client nu satisface gusturile acestuia.

1. Primirea unei oferte de pret

Pentru a primi cotatia de pret pentru un model este necesara trimiterea unui e-mail oficial catre adresa noastra: office@f3dprint.ro sau folosind formularul disponibil pe pagina de contact. Mesajul trimis trebuie sa contina modelul 3d pe care doriti sa il printati atasat si toate informatiile necesare unei bune estimari de pret: dimensiuni corecte, asteptari de la obiectul finit (gradul de rezistenta, aspect vizual). Obiectele care trebuie sa se imbine unele cu altele trebuie sa respecte dimensiunile si tolerantele minime. In urma primirii acestor informatii, va vom trimite o oferta personalizata in functie de complexitatea, dimensiunile si timpul de printare al modelului.

2. Plasarea unei comenzi

In cazul in care sunteti de acord cu oferta de pret primita, puteti confirma comanda in scris, printr-un e-mail, acceptand pretul aferent modelului descris in oferta si avand, mai intai, siguranta ca dimensiunile modelului, specificate de noi in cadrul ofertei, corespund cu cele dorite de dumneavoastra.

3. Plata

Toate cotatiile sunt in euro raportate la cursul leu BNR din ziua platii, daca nu este specificat in niciun alt fel. Platile se vor face in lei in contul bancar specificat mai jos sau la ridicarea coletului (direct de la sediu sau ramburs, prin intermediul unei firme de curierat).

Fibonacci Printing Solutions SRL

Banca: Transilvania
Cont (IBAN): RO68BTRLRONCRT0402155001

4. Impachetare si transport

Modelele printate 3D sunt atent impachetate in folie cu bule si cutie de carton pentru protectie. Prin urmare, ne absolvim de orice responsabilitate in ceea ce priveste defectele aparute in timpul transportului.

5. Livrare

Serviciile de printare 3D oferite de  Fibonacci Printing Solutions prin intermediul www.f3dprint.ro sunt disponibile pentru toate zonele din Romania, modelele printate putand fi ridicate de la sediul nostru din Bucuresti sau trimise prin curier (Fan Courier) in restul tarii, la cererea si pe riscul clientului. Livrarea dureaza intre 24 si 48 de ore din momentul in care obiectul printat / coletul a fost ridicat de curier.

Orice date de livrare oferite de noi sunt estimative si nu ne putem asuma raspunderea pentru daune sau costuri cauzate de intarzieri din partea curierului. Grija asupra coletului si riscul de pierdere sunt transferate curierului contractat in momentul predarii coletului.

6. Conditii de anulare a comenzilor / returnarea modelelor printate

Datorita caracteristicilor de personalizare ale serviciilor noastre (de exemplu, modelele 3D sunt printate conform specificatiilor sau pe baza fisierelor dumneavoastra), comenzile nu mai pot fi anulate dupa confirmarea lor si trimirea spre printare, iar produsele nu pot fi returnate.

In cazul in care realizarea unui model este extrem de dificila sau imposibila, ne rezervam dreptul de a refuza comanda de la inceput explicand motivele pentru care consideram comanda nerealizabila. In urma primirii produsului finit de catre client si tinand cont de exactitatea proiectarii si printarii 3D, ne rezervam, de asemenea, si dreptul de a refuza returnarea modelelor printate, conform ordonantei nr. 130/2000, republicata in 2008, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Continutul site-ului www.f3dprint.ro, logo-uri, text, design, scripturi, baze de date, incluzand, de asemenea, imagini, precum si descrieri ale serviciilor si lucrarilor realizate de noi sunt proprietatea  Fibonacci Printing Solutions sau licentiate de partenerii sai.

Toti clientii care trimit catre Fibonacci Printing Solutions o imagine, desen sau design („modelul 3d”) garanteaza ca sunt autorii fisierului respectiv sau au dreptul de a-l folosi/modifica fara a incalca drepturile de copyright ale autorilor. Clientul in cauza se obliga sa dezvinovateasca/despagubeasca  Fibonacci Printing Solutions in fata oricaror pretentii venite din partea tertilor. Clientul va pastra dreptul de proprietate asupra modelului trimis. 

Folosirea paginii web www.f3dprint.ro implica acceptarea acestor termene si conditii.  Fibonacci Printing Solutions isi rezerva dreptul de a modifica termenele si conditiile periodic, fara o notificare prealabila.